Produse DeMedia
Cosul tau

Marketing Feed RSS

02 Aug Chibritul permanent.
Dragos Deme 0 1027
Chibritul permanent. Din categoria "alta intrebare": care este cel mai folosit dispozitiv portabil pentru a genera o flacara? Chibritul permanent! As..
01 Aug Personalizati-va domeniul de activitate
Dragos Deme 0 404
Promotionalele si domeniul de activitate  Timpul pentru strategiile de marketing reincepe odata cu luna august. Ar trebui sa va ganditi ce articole se..
11 Jul Clientii fideli, avocati de brand
Dragos Deme 0 544
Consolidand loialitatea clientilor  Clientii sunt factori de decizie, ei transforma afacerile, schimba modul in care companiile concureaza si castiga...
13 Jun Imperiul materialelor promotionale
Dragos Deme 0 606
Servicii de personalizare Este nevoie de cateva mii de tricouri imprimate pentru marile evenimente si concerte? Ca si facut! Ce ati zice de 500 de flu..
06 Jun Incurajati piata romaneasca
Dragos Deme 0 433
Daca distrugi o piata libera, creezi o piata neagra Piata romaneasca are nevoie de sustinerea tuturor, in efortul de a promova si de a vinde produsele..
30 May Cum sa faci un plan de marketing
Dragos Deme 0 1305
Care este marele secret pentru a incepe o afacere de succes? Sa starnesti entuziasmul angajatilor? Nu chiar, raspunsul este, intr-un cuvant: marketin..
23 May Big Bang-ul reclamelor
Dragos Deme 0 471
Big Bang! Advertising Big Bangul reclamelor este de fapt marea explozie a marketingului. Este un concept care explica conditiile in care a aparut prom..
16 May Fantastic! Sa incepem promovarea cu pixuri din plastic!
Dragos Deme 0 528
Pestisorul auriu. In sfarsit s-au domolit ploile si se simte aerul de vara ?. Evident nu despre anotimpuri discutam astazi, dar este bine stiut faptu..
09 May Rezolvare prin promovare
Dragos Deme 0 416
Modalitati de promovare Indiferent daca sunteti profesionist in publicitate intr-o corporatie mare, un proprietar al unei companii mici sau mijlocii s..
Afisare 1 - 9 din 9 (1 pagini)